Covid-19 update.

Beste ouders, Lieve Zwemmertjes,

Momenteel is het babyzwemmen volop aan de gang.
De volgende reeks start terug op 10 oktober 2021.
Jullie kunnen jou en je kindje hier nu al voor inschrijven.

Hopelijk zien we elkaar snel weer tijdens de lesjes en hou jullie allemaal gezond 🙂

Lieve sportieve groeten
Kevin, Freya en Rita

Wie zijn we?

Hallo! Wij zijn Kevin en Freya en we geven de lesjes babyzwemmen. We hebben al verschillende jaren ervaring en willen graag, samen met jou, je baby op een aangename manier leren kennismaken met het water.
Rita verzorgt de administratie en de inschrijvingen. Bij haar kan je ook altijd terecht met je vragen.

Kevin


Freya


Rita


Waarom babyzwemmen?

Van baby af aan spetteren in het water, samen met mama of papa. Dit zijn belangrijke eerste stapjes naar de watergewenning toe. Springen in het water, samen door het water bewegen, zelfs even onder water gaan, …
In vol vertrouwen leert je baby, samen met jou en de lesgever, op een aangename en speelse manier kennis maken met het water, zodat angst voor het water op latere leeftijd zo veel mogelijk vermeden kan worden.

Waar en wanneer?

De lessen babyzwemmen gaan door in het zwembad van Plopsaqua in Landen-Hannuit, Rue de Landen 187, 4280 Hannuit.

De lessenreeksen hebben een startmoment in oktober en één rond april. Het is telkens een reeks van 10 lesjes, welke doorgaan op zondagochtend van 9.00 uur tot 9.30 uur. Bij een groot aantal inschrijvingen, zorgen we voor een extra groep die dan zal starten om 10.15 uur. Eventuele wijzigingen worden zo spoedig mogelijk meegedeeld.

Door Covid-19 zijn we gebonden aan strenge voorschriften, zowel voor het zwembad als voor de gezinsbond. We doen ons best om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Volgende reeks

 • zondag
  10
  oktober
  2021
 • zondag
  17
  oktober
  2021
 • zondag
  24
  oktober
  2021
 • zondag
  31
  oktober
  2021
 • zondag
  7
  november
  2021
 • zondag
  14
  november
  2021
 • zondag
  21
  november
  2021
 • zondag
  28
  november
  2021
 • zondag
  5
  december
  2021
 • zondag
  12
  december
  2021

Kostprijs

De kostprijs voor 1 lessenreeks is €60.

Praktische zaken

Vanaf de leeftijd van 6 maanden kan u met uw baby deelnemen, dit om in orde te zijn met alle nodige inentingen volgens Kind & Gezin.

Zwembandjes zijn niet nodig. Het is namelijk de bedoeling dat één van de ouders mee met de baby het water in gaat. Dit is best elke keer dezelfde ouder, omdat we de gegevens van zowel ouder als kind doorgeven aan de verzekering. Komt er toch een keertje iemand anders mee met je baby zwemmen, is dit geen enkel probleem, maar om dan ook verzekerd te zijn, dient hij/zij te betalen aan de kassa van het zwembad.

Een zwemmuts is verplicht, zowel voor de begeleidende ouder als voor de baby. Uw kindje krijgt van ons alvast een badmuts cadeau bij het eerste lesje.