Covid-19 update.

Beste ouders, Lieve Zwemmertjes,

Momenteel is het babyzwemmen volop aan de gang.
De volgende reeks start terug op 10 oktober 2021.
DEZE REEKS IS VOLZET!
Jullie kunnen jou en je kindje wel al voor de volgende reeks inschrijven, startdatum later te bepalen.

Hopelijk zien we elkaar snel weer tijdens de lesjes en hou jullie allemaal gezond 🙂

Lieve sportieve groeten
Kevin, Freya en Rita

Wie zijn we?

Hallo! Wij zijn Kevin en Freya en we geven de lesjes babyzwemmen. We hebben al verschillende jaren ervaring en willen graag, samen met jou, je baby op een aangename manier leren kennismaken met het water.
Rita verzorgt de administratie en de inschrijvingen. Bij haar kan je ook altijd terecht met je vragen.

Kevin


Freya


Rita


Waarom babyzwemmen?

Van baby af aan spetteren in het water, samen met mama of papa. Dit zijn belangrijke eerste stapjes naar de watergewenning toe. Springen in het water, samen door het water bewegen, zelfs even onder water gaan, …
In vol vertrouwen leert je baby, samen met jou en de lesgever, op een aangename en speelse manier kennis maken met het water, zodat angst voor het water op latere leeftijd zo veel mogelijk vermeden kan worden.

Waar en wanneer?

De lessen babyzwemmen gaan door in het zwembad van Plopsaqua in Landen-Hannuit, Rue de Landen 187, 4280 Hannuit.

De lessenreeksen hebben een startmoment in oktober en in april. Het is telkens een reeks van 10 lesjes, welke doorgaan op zondagochtend van 9.15 uur tot 10.45 uur. Het juiste uur krijgt u zo snel mogelijk doorgestuurd. Eventuele wijzigingen worden zo spoedig mogelijk meegedeeld.

Huidige reeks

 • zondag
  10
  oktober
  2021
 • zondag
  17
  oktober
  2021
 • zondag
  24
  oktober
  2021
 • zondag
  31
  oktober
  2021
 • zondag
  7
  november
  2021
 • zondag
  14
  november
  2021
 • zondag
  21
  november
  2021
 • zondag
  28
  november
  2021
 • zondag
  5
  december
  2021
 • zondag
  12
  december
  2021

Kostprijs

De lessenreeks kost 60 euro indien u als ouder geen abonnement heeft. Heeft u een abonnement, dan krijgt u een korting en betaalt u 50 euro. U krijgt de kans om aan de prijs van 45 euro ( ipv. 99 euro) een clubabonnement aan te kopen. Dit abonnement is een jaar geldig, parking inbegrepen.

Praktische zaken

Vanaf de leeftijd van 6 maanden kan u met uw baby deelnemen, dit om in orde te zijn met alle nodige inentingen volgens Kind & Gezin.

Zwembandjes zijn niet nodig. Het is namelijk de bedoeling dat één van de ouders mee met de baby het water in gaat. Bij de aanvang van de lessen dient u een verzekeringspapier in te vullen, zowel voor het kind als voor de ouder(s) die deelnemen aan de lesjes. Opgelet! Er mag maar 1 ouder deelnemen per lesje, maar u mag afwisselen tussen twee personen die deelnemen.