Welkom

Beste ouders, Lieve Zwemmertjes,

Momenteel is de reeks babyzwemmen voor dit seizoen afgelopen.
De volgende reeks start terug op 1 oktober 2023. Jullie kunnen jou en je kindje al voor de volgende reeks inschrijven.

Hopelijk zien we elkaar snel weer tijdens de lesjes 🙂

Lieve sportieve groeten
Kevin, Freya en Rita

Wie zijn we?

Hallo! Wij zijn Kevin en Freya en we geven de lesjes babyzwemmen. We hebben al verschillende jaren ervaring en willen graag, samen met jou, je baby op een aangename manier leren kennismaken met het water.
Rita verzorgt de administratie en de inschrijvingen. Bij haar kan je ook altijd terecht met je vragen.

Kevin


Freya


Rita


Waarom babyzwemmen?

Van baby af aan spetteren in het water, samen met mama of papa. Dit zijn belangrijke eerste stapjes naar de watergewenning toe. Springen in het water, samen door het water bewegen, zelfs even onder water gaan, …
In vol vertrouwen leert je baby, samen met jou en de lesgever, op een aangename en speelse manier kennis maken met het water, zodat angst voor het water op latere leeftijd zo veel mogelijk vermeden kan worden.

Waar en wanneer?

De lessen babyzwemmen gaan door in het zwembad van Plopsaqua in Landen-Hannuit, Rue de Landen 187, 4280 Hannuit.

De lessenreeksen hebben een startmoment in oktober en in april. Het is telkens een reeks van 10 lesjes, welke doorgaan op zondagochtend van 9.15 uur tot 9.45 uur. Het juiste uur krijgt u zo snel mogelijk doorgestuurd. Eventuele wijzigingen worden zo spoedig mogelijk meegedeeld.

Huidige/volgende reeks

 • zondag
  16
  april
  2023
 • zondag
  23
  april
  2023
 • zondag
  30
  april
  2023
 • zondag
  7
  mei
  2023
 • zondag
  14
  mei
  2023
 • zondag
  21
  mei
  2023
 • zondag
  28
  mei
  2023
 • zondag
  4
  juni
  2023
 • zondag
  11
  juni
  2023
 • zondag
  18
  juni
  2023

Kostprijs

De lessenreeks kost 75 euro indien u als ouder geen abonnement heeft. Heeft u een abonnement, dan krijgt u een korting en betaalt u 65 euro. U krijgt de kans om aan de prijs van 49,50 euro een clubabonnement aan te kopen. Dit abonnement is een jaar geldig, parking inbegrepen.

Praktische zaken

Vanaf de leeftijd van 6 maanden kan u met uw baby deelnemen, dit om in orde te zijn met alle nodige inentingen volgens Kind & Gezin.

Zwembandjes zijn niet nodig. Het is namelijk de bedoeling dat één van de ouders mee met de baby het water in gaat. Bij de aanvang van de lessen dient u een verzekeringspapier in te vullen, zowel voor het kind als voor de ouder(s) die deelnemen aan de lesjes. Opgelet! Er mag maar 1 ouder deelnemen per lesje, maar u mag afwisselen tussen twee personen die deelnemen.